DOPPELHERZ KOLLAGEN * 30FIOLE Mareste

DOPPELHERZ KOLLAGEN * 30FIOLE

A0X010524

Produs nou

1 Obiect

132,50 lei cu TVA

Informatii

Parte din gama Doppelherz® pentru sistemul osos și articulații, Doppelherz® system Kollagen 11.000 plus conține nutrienți care contribuie la sănătatea aparatului locomotor și ajută la protecția celulelor. În plus, substanțele nutritive atent combinate sunt oferite în flacoane unidoză care conțin soluția orală gata de consumat, cu un gust delicios de fructe de pădure. Astfel, flacoanele sunt ușor de luat chiar și în călătorii!

Care sunt principalele beneficii ale colagenului si care sunt celelalte substanțe care intră în compoziția Doppelherz® system Kollagen 11.000 plus?
Colagenul reprezintă proteina cea mai importantă din punct de vedere cantitativ din organismul nostru. Această substanță deține ponderea principală în majoritatea țesuturilor conjunctive și de sprijin și determină proprietățile acestora. De asemenea, colagenul reprezintă un constituent al oaselor, cartilajelor și ligamentelor. O fibră de colagen prezintă o rezistență considerabilă la tracțiune: de exemplu, pentru ruperea unei fibre de colagen cu un diametru de 1 mm, este necesară o sarcină de 10 – 40 kg.
În plus, dincolo de beneficiile pe care le aduce în ceea ce privește sănătatea sistemului articular, colagenul joaca un rol esențial în frumusețea pielii noastre, în compoziția căreia este prezent în proporție de aproximativ 70%. Prin proprietățile sale, colagenul conferă pielii fermitate și un aspect sănătos. Un aport însemnat de colagen este cea mai buna metodă pe care o avem la dispoziție împotriva efectului pe care îl au asupra pielii expunerea îndelungată la raze ultraviolete, fumatul, sedentarismul, deshidratarea sau consumul excesiv de zahăr.
Sinteza colagenului este influențată de Vitamina C. Astfel, Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului, pentru funcționarea normală a ligamentelor și a sistemului osos.
Cuprul contribuie la menținerea sănătății țesuturilor conjunctive.
Vitamina C si oligoelementele Seleniu si Cupru contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
Vitamina D contribuie la menținerea sănătății sistemului osos și a funcției normale a sistemului muscular.
Produsul mai conține și 100 mg de sulfat decondroitină, substanță care aparține grupei glucozaminglicanilor și îndeplinește un rol important în funcționarea și sănătatea articulațiilor.
Când se recomandă Doppelherz® system Kollagen 11.000 plus?
Cartilajul acoperă suprafețele articulare și acționează ca un amortizor, fiind supus constant proceselor de degradare, în principal în condiții de stres mecanic, obezitate sau activitate fizică intensă. Cartilajul se degradează mai repede decât se poate regenera.

Tocmai de aceea, aportul suplimentar de colagen este vital pentru sănătatea suprafețelor articulare. Cu cea mai mare doză de hidrolizat de colagen sub formă de soluție orală, condiționată în flacoane unidoză, Doppelherz® system Kollagen 11.000 plus este formula completă pentru:
    Protecția articulațiilor
    Sănătatea și funcționarea sistemelor osos și muscular
    Sănătatea pielii

CUI SE ADRESEAZĂ Doppelherz® system Kollagen 11.000 Plus?
    Persoanelor care se confruntă cu probleme articulare:
    Persoane care desfășoară activitate fizică intensă și solicitantă pentru articulații, oase, mușchi
    Sportivilor de performanță
    Persoanelor în vârstă
    Persoanelor cu IMC (indice de masă corporală) > 25 (supraponderali)
    Persoanelor cu meserii care solicită sistemul locomotor
    Persoanelor al căror tratament include refacerea cartilajului articular, ca urmare a unor intervenții chirurgicale
    Persoanelor preocupate de aspectul și de sănătatea pielii, care doresc să-și mențină aspectul tânăr al tenului, indiferent de vârstă

Un flacon unidoză cu 25 ml soluție orală conține:
11g hidrolizat de colagen de origine bovină, 100 mg sulfat de condroitină de origine bovină, 60 mg vitamina C, 16,5 µg seleniu, 300 µg cupru, 5 µg vitamina D.

Mod de administrare:
Se recomandă a se consuma zilnic conținutul unui flacon unidoză. Agitați flaconul înainte de a consuma soluția.

Atenționări:
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru înlocuirea unui regim alimentar variat și echilibrat și a unui mod de viață sănătos. 
A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.
A se păstra la temperaturi ce nu depășesc 25°C, în ambalajul original.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

DOPPELHERZ KOLLAGEN * 30FIOLE

DOPPELHERZ KOLLAGEN * 30FIOLE