RETUR SI GARANTIE

GARANTIE:

Toate produsele  care sunt sub incidenta garantiei comerciale legale si comercializate de către site-ul nostru beneficiază de condiții de garanție conform legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor. Produsele sunt noi, în ambalajele originale și provin din surse autorizate de fiecare producător în parte. Nu se poate invoca garanția în condițiile utilizării improprii sau incorecte a produsului sau daca a fost deteriorat cu obiecte contondente.

Garanția produselor achiziționate de pe www.expresspharma.ro este asigurată de către companiile producatoare partenere si de furnizori.

Acolo unde este cazul, produsele vor fi expediate împreună cu următoarele documente : certificatele de garanție aferente, manualele de utilizare furnizate de către producător sau de către importator. Trebuie să ne notificați prin email info@expresspharma.ro sau la numarul de telefon 031 101 6371 , absența oricăruia dintre aceste documente în termen de 48h de la recepționarea produselor, în caz contrar toate acestea considerându-se furnizate.

POLITICA DE RETUR

In conformitate cu O.G.34/2014 "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului".

Prin urmare, cumparatorul beneficiaza de dreptul ca, in termen de 14 zile calendaristice de la livrarea produselor comandate si platite, sa notifice in scris, prin „FORMULARUL DE RETUR” compania cu privire la decizia sa de a renunta la comanda, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume.

Returnarea produselor trebuie sa contina ambalajele originale si sa nu aiba semne vizibile de folosinta, iar plata transportului pentru retur va fi suportata exclusiv de cumparator. Rambursarea fondurilor se face in 14 zile de la primirea returului, prin aceeasi metoda folosita la plata (mandat postal pentru plata la livrare , rambursare pe card pentru plata prin card si OP pentru plata prin aceeasi metoda) fara costuri de transport.

La plata efectuata online, in conditiile returului, vanzatorul se obliga a returna manual, din contul de incasari contravaloarea soldului debitat pentru produsul returnat.

Produsele care, prin specificul lor, se pot degrada ori deteriora rapid ( termenul de valabilitate este foarte redus) cum ar fi: hrana bebelusi (lapte, piureuri, sucuri,etc.), igiena intima si produse care vin in contact cu mucoasele (de exemplu: chiloti de unica folosinta, bustiere si sutiene, termometre rectale, nebulizatoare, aspiratoare nazale, pompe san, protectii mameloane, irigatoare, biberoane, suzete, tetine, canute bebe, jucarii dentitie, etc.), daca au fost desigilate NU POT FI RETURNATE.

In conditiile in care se constata eventuale defecte, clientul are dreptul de a reclama catre compania noastra, dar este si obligat de a nu utiliza produsul in scopul in care a fost achizitionat in forma in care a fost livrat impreuna cu factura fiscala si toate celelalte documente (manual utilizare, garantie). Este obligatorie returnarea facturii fiscale. Returnarea contravalorii se realizeaza dupa indeplinirea tuturor procedurilor legale.  

Produsele ce urmeaza a fi returnate trebuie sa fie pastrate cu ambalajul intact/nedeteriorat.

S.C. CONSFARM S.R.L. is rezerva dreptul de a nu rambursa valoarea  produselor returnate daca acestea prezinta deteriorari sau semne de utilizare. Este recomandata folosirea unei cutii de protectie pentru a preveni deteriorarea în timpul transportului.

Produsele ridicate din farmaciile noastre nu intra sub incidenta legii 365 /2002 referitoare la comertul electronic, prin urmare, nu fac obiectul politicii de retur sus – mentionate.